шопинг

Вести

ЗаПлетени истории: Завръщането на Петя Пеева

ЗаПлетени истории: Завръщането на Петя Пеева

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за пролет-лято - точното време за ЗаПлетени истории - новата колекция на Петя Пеева. Тя е подчинена на идеята за устойчива мода.Облеклата са изработени от висоокачествени материи, личи особено внимание към детайла.

ВИЖ СНИМКИ ОТ КОЛЕКЦИЯТА ТУК

Този път не всичко е плетиво, не всичко е мохер при Петя - тя го комбинира, съвсем според трендовете, с други материали:  Лен, органза, тюл, памук. Изненадващо за мнозина се оказва, че няма нищо по-леко и по-проветриво от плетеното и затова предложенията  й са разработени за пролетно - летния сезон.

Пеева не е показвала своя колекция от  2000 година , когато представянето на  Форум българска мода й донесе награда, а с това и короната на дизайнер №1 на плетиво в страната.

Близо четвърт век по-късно тя се завръща към началата, след като през последните години се посвети на майчинството, на телевизията и на пиара, а направи и литературна премиера.

“Правя това, което обичам и тази формула прави нещата лесни, въпреки че създаването на серия от облекла е дълъг и труден процес“, казва дизайнерката.

Провокативното мислене и оргиналните идеи печелят  клиенти  от артистичните среди.

"Името на колекцията ЗаПлетени истории носи идеята, че оригиналното облекло и ефектният аксесоар са само начин да изразиш себе си, да си смел и уверен", допълва създателка №1 на плетиво у нас.

Няма коментари към този материал !