шопинг

Вести

Снахата на Бекъмови избра рокля на Валентино

Снахата на Бекъмови избра рокля на Валентино

Сватбата на Бруклин Бекъм и Никола Пелц, проведена в имението на родителите на булката в Палм Бийч, се превърна в истинска светска сензация. И въпреки че на гостите беше строго забранено да снимат церемонията и гала вечерята, няколко снимки все пак изтекоха в социалните мрежи. Плюс - официалният фотограф на двойката, руснакът Герман Ларкин, продаде снимките ексклузивно на британското издание на Vogue.

 

Следователно тоалетът в западната преса можеше да се огледа във всичките му детайли. Ето няколко интересни факта за безкрайно красивият сватбен тоалет, който ще влезе в историята. Изборът на дизайнер не е направен от самата булка, а от нейния стилист, холивудския консултант Лесли Фремар. Именно тя съветва Никола да откаже щедрото предложение на майката на младоженеца Виктория Бекъм да ушие тоалета за снаха си. Двете спират избора си на ателието за висша мода на на модна къща Valentino. Сватбената рокля е поръчана година преди сватбата. Никола лети няколко пъти до Рим, за да пробва дрехата с творческия директор на Валентино Пиерпаоло Пичоли. Вдъхновението за роклята са супермоделите от 90-те години. Оттук и подчертаният минимализъм. Известно е, че в ежедневните си визии Никола често имитира своя идол - Клаудия Шифър.

 

Сватбата се оказа своеобразна кулминация на този „фанатизъм”. Цената на роклята с дантелен воал, изработена ръчно от изящен копринен сатен, е 120 хиляди долара.По молба на майката на Никола - бившият модел Клаудия Пелц, към роклята са прикрепени талисман против "зли очи" (амулетът е предназначен да предпазва от проклятието на ревността) и лично трогателно послание от майката към дъщерята, бродирано със син конец в подгъва на полата.


Няма коментари към този материал !