Ивета Григорова разкрива тайните на модната индустрия

20.11.2017 16:31 | Видян 2023 пъти | Гласували 1

Ивета Григорова разкрива тайните на модната индустрия

“В този мъжки свят, жените с позиция и власт, са длъжни да се превърнат до известна степен в мъже, за да успеят да се развиват и да израстнат в бизнеса си,” казва Ивета Григорова в интервю за новия брой на списание GRAZIA.

Собственичката на една от най-големите модни агенции у нас Ivet Fashion говори откровено за реалността в индустрията, като не подминава и най-горещата тема в момента – сексуалният тормоз. След Холивуд, модата също се оказа завладяна от грандиозни скандали, засягащи световноизвестни фотографи, агенции и собственици на агенции. А стереотипите, свързани с момичетата, които работят като модели, не са един и два, като най-често до думата “модел” се поставя знак за равенство с думата “компаньонка”.

“Проблемът е в това, че момичета, изпълняващи подобни поръчки, именуват себе си като модели, за да вдигнат цената си и така слагат етикет на агенциите,” категорична е Григорова. “Не мога да отрека, че е имало подобен интерес и към моите модели, но ние сме професионална агенция. За тези 24 години, в които работим като такава, успяхме да изградим кристален имидж и неопетнена визия на моделите ни.”

Основателката на агенцията не крие и факта, че тя, като бивша представителка на бранша, също е получавала такива предложения. “Ако трябва да бъда честна, да, получавала съм, но всъщност аз съм жена, която определено знае как да излиза от такива ситуации.”

Източник: Missbloom

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !