Любовницата на Вергов разбла сърцето на Калин Терзийски

20.11.2017 15:29 | Видян 4437 пъти

Любовницата на Вергов разбла сърцето на Калин Терзийски

В четвъртия сезон на "Откраднат живот" лекарският екип на болница "Св. Кирил" се сдоби с ново попълнение в лицето на актрисата Диана Димитрова. А в последните серии чаровната уроложка д-р Огнянова лека полека успява да разтопи леденото сърце на директора - доцент Банков, в чията кожа се вписа секссимвола Юлиян Вергов.

Освен сърцето на Вергов обаче, оказва се, че прелестната Диана е разбила и това на скандалния писател Калин Терзийски. И тук вече не става въпрос за филмов сценарии. Екранната любовница на Банков е имала връзка, която макар и сравнително кратка, е оставила не просто драскотини, а цели бразди върху сърдечния мускул на ексцентрика Терзийски, разкри светското предаване на ПИК TV "Жълтите новини".

В едно негово не много старо вестникарско откровение, 47-годишният дипломиран лекар-психиатър лично разкрива фаталната си любов с Диана. Но тъй като по това време 28-годишната Димитрова не се появява всяка вечер в ефир, никой не обръща внимание на болезненото му признание. А ето какво гласи то:

Освен актриса и разбивачка на сърца, Димитрова е още художничка и писателка на детски книжки… Но това са само част от лицата на талантливата д-р Огнянова. Завършва НАТФИЗ само преди две години в класа на проф. д-р Атанас Атанасов и от тогава творческите й стремежи не са спирали. Снима главна роля във филма "Спартак", участва в сериали и реклами, в творческата й биография е и моноспектакълът "Въпреки всичко". Самата актриса признава, че е от бедно семейство, в което през 90-те години се е случвало да нямат дори пари за хляб.

Тези проблеми пред Диана днес не са дневен ред. Ролята й на красивата уроложката, разтопила ледения директор Банков, със сигурност й носи щедри хонорари от продуцента на докторския сериал Евтим Милошев.

Източник: ПИК

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Няма коментари към тази новина !