Избраха "Мис Кюстендилска пролет" 2012

19.03.2012 15:45 | Видян 2296 пъти

Избраха

За 46- ти път в Кюстендил бе избрана "Мис Кюстендилска пролет". Тринайсет момичета се състезаваха за престижния приз.  Диана Димитрова бе избрана за победителка за 2012 година. Тя е ученичка от Природо- математическа гимназия "Емануил Иванов" и е на 16 години.

Приятелят й забранява да участва в конкурса, но тя взима смело решение да пробва и успява,въпреки че младата двойка е била в конфликт."Чувствам се прекрасно и щастлива. Всички ми приятели и семейството вярваха в мен, аз не чак толкова, но това ми донесе успех", заяви пред медиите Диана Димитрова.

Подгласнички станаха Петя Сотирова на 16 години, ученичка в ПМГ, а трета е Ивона Семенска, също на 16 години, отново ученичка на ПМГ. "Доволна съм. Това беше едно много приятно преживяване.

Още от малка гледах тези конкурси и имах мечта да участвам и ето, че стана", каза първата подгласничка Петя Сотирова."Развълнувана съм. Не очаквах да бъда в тройката.Харесва ми самият спектакъл. Имаше известно притеснение, но се справихме", заяви втората подгласничка Ивона Семенска. 

За момиче на публиката бе избрана Албена Алексова, ученичка в ПГ по туризъм. Журито, което определи победителките бе в състав Драго Драганов, Харалан Александров,Исак Гозес, Борис Солтарийски и Мариян Бачев.Изключително стилна и впечатляваща беще хореографията, дело на Димитрина Укалска. "На нас като жури ни бе много трудно да определим, коя да бъде победителката, защото всичките 13 заслужаваха приза", обяви пък председателят на журито  тв водещия на Евровизия Драго Драганов. 

За приятното настроение на публиката се погрижиха двамата водещи Борис Солтарийски и Мариян Бачев. Солтарийски изпя няколко песни, докато неговият колега изигра няколко скеча. Румънската група "Аkcent", както и българските изпълнители ЛиЛана и брат й бийтбоксера SkilleR, се погрижиха градуса на настроение да се повиши.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

Емануела пак е с Денис

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !