Мегз свали 8 кг. в Брадъра, отново се бори с анорексията

17.11.2017 12:07 | Видян 1891 пъти

Мегз свали 8 кг. в Брадъра, отново се бори с анорексията

Топ дизайнерката - Миглена Каканашева - Мегз, която според критици, имаше най-достойно и градивно поведение във формата, продължава да бъде най-обсъжданата личност и след края му.

Нейните скандални клипчета повдигат всякакви страсти у аудиторията, но наред с тях, тя хвърли още една бомба в пространството. Миньончето, което до преди година бе плашещо слаба и се бореше с тежката диагноза - анорексия, сега отново влиза в тежката битка с килограмите.

И докато Сашка Васева опостушаваше всичко що се яде в Къщата, то Мегз бе подложена освен на тормоз, стрес и мисии, които къде от нейното упорство, къде по настояване на съквартирантите, я лишаваха от пълноценно хранене. Резултатът е на лице -8 кг., липсата на които е фатална за здравето на и без друго дребничката дизайнерка. Припомняме ви, че дори се наложи Мегз да се храни с отпадъци от храната на останалите съквартиранти, като например супа от кости и попара от саламура.

В момента тя крие кльощавите си форми изпод големи рокли, които да и придадат повече обем и да прикрият болестта й. С нея вече се свързаха професионални диетолози и спортни инструктури, които искрено желаят да й помогнат в поредната битка с анорексията.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Отварачката показа татуирано дупе,...

Фолкпевицата Мария отново изненада почитателите си. Този...

Представиха скандален бански за дамите

Популярната марка Fashion Nova представи нов разголен...

Няма коментари към тази новина !