Бившата на Фики лъсна в измама

27.10.2017 17:30 | Видян 2849 пъти

Бившата на Фики лъсна в измама

Бившата любима на Фики Стораро, която топлеше леглото му преди Преслава – Джулия, е поредната фолкаджийка, която мами феновете си в социалните мрежи с перфектна визия, а на живо няма нищо общо с фотошопираните кадри.

Доказателство за това са няколко снимки на треторазрядната певачка, които ни изпрати анонимен читател. На тях ясно личи коремът и големият задник на певицата. Дори нейни фенове трудно биха я познали ако сравнят обработените ѝ снимки във фейсбук.

Това породи въпроса, дали пък ревнивата Гюлджан, решена да мъсти на бившите на съпруга си, не е инициатор на компромата, пише хотарена. Както е известно Фики и Джулия поддържаха връзка, която изглеждаше сериозна, но след като певицата подписа с Пайнер и потъна в девета глуха, Фикрет ѝ би шута.

Говори се, че Гюлджан трудно преглъщала бившите любови на половинката си и треперела от страх да не ѝ изневерява. Близки на семейството разкриват, че въпреки пищната сватба и предстоящото бебе, младоженката не можела съвсем да се зарадва на щастието си. Тя била наясно, че Фики не я обича и бракът ѝ е факт заради свекъра ѝ Тони Стораро.

Човека глас бил доста притеснен, че връзката на сина му с Преслава се задълбочава и изпаднал в паника. Точно затова намерил булка на Фики, с която да го откъсне от пагубната му страст към мъжемелачката Преслава, която даже се готвела го закове и с бебе.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Драгана Миркович се развежда след 24...

Култовата сръбска звезда Драгана Миркович е решила да...

СмЯХ: Пешо събра...

Пешо събра жена си, комшийката и любовницата и им каза:...

Няма коментари към тази новина !