Галин: Не бях поканен на сватбата на Фики

24.10.2017 17:06 | Видян 3312 пъти

Галин: Не бях поканен на сватбата на Фики

Фолк певецът Галин разголи душата си пред Венета Райкова и предаването Папараци по бТВ. За първи път звездата на Пайнер говори открито за личния жинот и кариерата си.

В новия си клип се снима почти гол? Беше ли студено?
Определено беше студено, докато снимах последния си клип. Прекарах 4-5 часа във водата, майка ми беше там и постоянно ми казваше, че ще настина. Но пък се радвам, че присъстваше, защото усещах много хубава енергия от нея. С нея сме по-близки, всичко й споделям. Баща ми много работеше, той също е музикант. Родителите ми имаха едни периоди на неразбирателства... Сега с баща ми сме в супер отношения. Простил съм му грешките.

В какви отношения си с Преслава?
С Преслава съм в нормални отношения. От нея нищо лошо не съм видял.

Беше ли поканен на сватбата на Фики?
На сватбата на Фики не бях поканен. Сигурно са ме забравили (смее се). Щом така са преценили, няма проблем. Това е най-добрият вариант за всички.

Кой е номер едно сега сред певците във фолк средите?
Кой е номер едно ли? С Коцето и Фики не се конкурирам. Аз гоня малко по-модерната вълна. Искам да благодаря на Гери-Никол, която ми помогна за текста на последната ми песен и даде много идеи.

Говори се, че си си купил голямо жилище от 200 квадрата?
Най-голямата ми мечта беше да си купя жилище. Сто квадрата е, не искам да казвам за каква сума. Всичко, което имам в живота си, е само и единствено благодарение на мен. Всичко, което съм постигнал, съм постигнал сам и благодарение на труда си.

С кого ще живееш в това жилище?
Засега ще живея сам в новото жилище, но ще ми идват гости (смее се). Не съм обвързан. Сега ми е времето да имам различни преживявания.

Бил ли си гадже с барман на име Ивайло?
Нямам връзка с барман на име Ивайло. В жълтата преса са сложили снимки на моя озвучител, дясната ми ръка, както и на модела Даниел, един от най-близките ми приятели. Цяло лято бяхме на квартира в Слънчев бряг. Викам си, те, ако знаят колко момичета идват тук всяка вечер...

Някои медии ти приписаха връзка със Сузанита?
Нямам връзка със Сузанита, тя е много малка. В приятелски отношения сме, давал съм й съвети. Много уважавам баща й.

Писаха, че си арестуван в Слънчев бряг за притежание на марихуана?
Не са ме задържали с марихуана. Аз съм спортуващо момче, не взимам наркотици. Съгласен съм да се подложа на тест за това.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Няма коментари към тази новина !