Божидара се изповяда във Фермата

24.10.2017 09:17 | Видян 2510 пъти

Божидара се изповяда във Фермата

Божидара Бакалова направи трогателна изповед за доведения си баща и плака неутешимо тази вечер в хитовото риалити „Фермата“ по бТВ.

Ексцентричната близначка на Ивайла Бакалова има драматично семейно минало и преди няколко години проблемите с биологичния й баща дори станаха публични в пресата. Седмици наред сестрите и родителят, с когото не са живели от деца, си разменяха обвинения, а в интервю Божидара призна, че вероятно травма в детството я е белязало завинаги.

Тази вечер обаче дизайнерката разказа за друга, непозната част от семейството си – че е била отгледана от втория мъж на майка си и че той се е грижел за нея и сестра й като роден татко.

Повод за разговора й с фермерката Елена станаха обидните думи на Станислав за вдовицата Виолета. Докато двамата обсъждаха дали Вили и Яни са сладка двойка, бившият полицай изригна: „Ти луда ли си? Тя има две деца, аз такива само ги чу*ам и бягам, ще й гледам децата на тая”.

„Дорева ми се, защото ние сме пет деца и ни е отгледал един човек, който не ни е бил баща. Любовта е като обичаш, да обичаш и децата на другия”.

Отношението на Станислав предизвика и сълзите на Елена, която също е отгледана от втория съпруг на майка си и има тежка драма с биологичния си родител, който в последствие станал клошар-инвалид.

Бакалова не спести подробности колко грижовен е бил вторият й баща към нея, Ивайла и тримата й братя. „Ние не сме били негови деца, обаче той ме е отгледал с такава любов. Ако той разсъждаваше като Станислав, и той нямаше да ни отгледа”, ридаеше дизайнерката, прегръщайки сестрата си по съдба Елена.

Тома се оженил за майка им, когато близначките били в първи клас, а понякога дори пренебрегвал собствената си дъщеря Ина, за да гледа тях. „Той беше най-справедливият човек на света”, спомни си Бакалова. „Важно е кой те е отгледал и научил на нещо в тоя живот, а не кой те е направил“, заключаха двете разплакани доведени дъщери.

Досега в медиите Божидара е казвала, че между нея и истинския й баща, на когото е кръстена, няма връзка и той никога не е играл роля в живота й. Д-р Божидар Бакалов заминал за Америка, когато те били малки. След като полежал и в затвора, се завърнал, а по време на войната с вече големите му дъщери заради апартамент във Варна, изплуваха кошмарни подробности за детството им и за тормоза, който им налагал.

Източник: hotArena

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !