Танцьорът Калоян от Фермата с трогателна изповед

18.10.2017 10:38 | Видян 2145 пъти

Танцьорът Калоян от Фермата с трогателна изповед

Танцьорът Калоян от „Фермата“ с трогателна изповед Искам покойният ми баща да се гордее с мен, изплака родният Джъстийн Бийбър София, България 17 Окт. 2017, 22:35 1551 прочита 1 коментара 1 от 1 Танцьорът Калоян Димитров – Балан, който нашумя покрай участието си във „Фермата“, разплака зрителите с признание за покойния си баща тази вечер в предаването.

Родителят му починал, когато Калоян бил малък при трудова злополука, но и сега синът му усеща подкрепата му. Досега Балан не е излизал на арената за дуели, но зачестилите скандали във фермата го накараха да обещае пред себе си, че ще играе честно в отношенията си с останалите фермери, за да не го е срам да ги гледа на финала. „Когато удари моят час да изляза на арената, ще дам цялото си сърце баща ми, който го няма между живите, да се гордее с мен. Аз съм набожен човек и знам, че ще ме гледа отнякъде. Не го помня, нямам съвети от него.

Мисля за него доста често, но този формат е такъв, че търсиш нещо, което да те крепи, за да вървиш напред“, сподели Калоян във видеодневниците в хитовото риалити. Той обясни, че не иска победата на всяка цена дори при 100 000 лева награда, а важното е да стигнеш до там достойно. „Смисълът на това предаване не е да креташ до финала и да вземеш едни пари“, допълни Калоян, който доста често е подценяван като фаворит във „Фермата“ 3.

Градското момче обаче вече изненада със завидни умения в селската работа, тъй като редовно помага на баба си и дядо си. Той беше и единственият, който изяви желание да помага на Гечо да заколи агне, от което всички ядоха, но на никой не му се влизаше в конфликт с вегетарианците. Иначе сред хилядите си последователи в мрежата, влогърът Калоян е познат като родния Джъстийн Бийбър, тъй като години наред е копирал имиджа му. От няколко години обаче танцьорът е скъсал с този образ и търси собственото си лице.

Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Неочаквани признания от Камен Алипиев...

В „Моето ново Аз“ ще проследим трансформацията на една...

Няма коментари към тази новина !