Емануела: Нормално е да спиш с продуцента

30.01.2009 14:30 | Видян 38107 пъти | Гласували 2

Емануела: Нормално е да спиш с продуцента

Емануела е една от най-скандалните в чалгата. След като бе спрягана с не един футболист, нейни колежки я набедиха, че ходи със сина на шефа си Виктор Касъмов, а сега се заговори и за връзка с продуцента на Къде е батко? Слави Трифонов. Шоуменът не се поколеба да я направи част от актьорския състав на сериала. В него фолк певицата играе ролята на камериерка, наричана Бубето, която има амбицията да стане... фолк певица. Ето какво разказа самата Емануела пред СЛАВА за Слави, актьорството и скандалите:

Как попаднахте сред актьорите на сериала Къде е батко?

Когато участвах като гост при Слави той ме е харесал за този образ. После ме поканиха, а аз приех. Такова нещо още не е правено в България, но по света е световна практика певците могат да бъдат и актьори.

Беше ли Ви трудно актьорството?

Никак даже. Както казах, мисля че ако можеш да се снимаш в клипове и да излизаш по концерти, трябва да можеш и да играеш роли. Все пак в почти всеки мой клип аз съм и актриса. Освен това екипът на Слави се състои само от професионалисти, с които се работи много лесно.

Сега реализирахте и песента от сериала Катастрофа...

Оооо, да! Тя е наистина сладка и аз много си я харесвам. Първо хората я харесаха в сериала, а после като видяхме, че има интерес към нея в интернет, решихме да й направим и клип. Надявам се да стане голям хит.

Носят се слухове, че със Слави имате връзка...

Това са абсолютни глупости. Аз винаги съм се държала отпуснато с хората, но между мен и Слави няма нищо. Ако ще се говори как спя с него, за да играя в сериала му, то ще кажа само, че нещата в България могат да стават и по правилния начин.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !