Погребаха Хю Хефнър до Мерилин Монро

02.10.2017 14:46 | Видян 1607 пъти

Погребаха Хю Хефнър до Мерилин Монро

Основателят на сп. Плейбой Хю Хефнър беше погребан до Мерилин Монро на частна церемония в Лос Анджелис, на която присъстваха вдовицата му Кристъл и четирите му деца, съобщи в. Дейли мирър, цитиран от вести.бг.

Мястото до гроба на холивудската актриса Хю Хефнър закупи през 1992 г. за 75 хиляди щатски долара.

То е в гробищния парк Уестууд вилидж край Лос Анджелис. Мерилин Монро беше положена там малко след смъртта си през 1962 г. на 36-годишна възраст.

Звездата от филма Някои го предпочитат горещо позира за корицата на първия брой на сп. Плейбой, излязъл през декември 1953 г.

Хю Хефнър почина на 91 години в имението на Плейбой.

След смъртта му култовата вила ще бъде предадена на съседа му Дарън Метропулос, който заплати 100 милиона долара за нея през 2016 г. с уговорката Хю Хефнър да живее там до края на живота си.

"Баща ми живя необикновен и въздействащ живот на медиен и културен новатор и ръководна фигура на някои от най-значимите социални и културни движения на нашето време, като проповядваше свободата на словото, гражданските права и сексуалната освободеност", написа в изявление след смъртта на Хю Хефнър синът му Купър.

"Той ще липсва на много хора, включително на съпругата си Кристъл, на сестра ми Кристи и на братята ми Дейвид и Марстън, както и на всички нас от "Плейбой ентърпрайсис", добави още той. В Уестууд вилидж са погребани американски звезди от калибъра на Фара Фосет, Дийн Мартин, Майкъл Джексън, Труман Капоти.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !