Четирите деца на Хю Хефнър го изпратиха със скъпо шампанско

01.10.2017 09:14 | Видян 2382 пъти

Четирите деца на Хю Хефнър го изпратиха със скъпо шампанско

Скърбящите деца на Хю Хефнър вдигнаха тост, след като се събраха в ресторант в Калифорния, за да почетат паметта на основателя на Playboy само часове след кончината му.

Синовете на Хефнър – 26-годишният Купър, 27-годишният Мартсън и 62-годишният Дейвид – се събраха със сестра си, 64-годишната Кристи, за възпоменателна вечеря в японския ресторант Кацуя в Брентууд, пише в. "Дейли Мейл". Изглежда, че 31-годишната съпруга на Хефнър, Кристъл Харис не е била поканена.

През последните години Купър бе поел отговорността за управлението на списанието Playboy, докато брат му Мартсън, който е писател, стоеше настрана от семейния бизнес. Най-големият син на Дейвид пък се държеше далеч от светлината на прожекторите през целия си живот. Сестра му Кристи пък е пълна противоположност.

Тя известно време бе председател и изпълнителен директор на Playboy Enterprises – от 1988 до 2009 година, а сега редовно консултира Купър относно бизнеса. На снимки се вижда как децата на Хю вдигат чаши в негова памет, говорят си помежду си пред ресторанта, а след това се качват в бяла кола.

Междувременно, тялото на Хефнър бе откарано от имението на Playboy в ранните часове на четвъртък, за да започне пътя си към мястото на вечния си сън до Мерилин Монро.


Източник: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !