Венета Кръстева попиля Енджи Касабие: Лъже най-нагло в ефир

20.09.2017 12:40 | Видян 3485 пъти

Венета Кръстева попиля Енджи Касабие: Лъже най-нагло в ефир

Мис Свят и Мис Вселена България Венета Кръстева открито се заяде с диетоложката Енджи Касабие.

Русата красавица е била жестоко подразнена от изказването на ливанката, че е омъжена за Мистър Ливан и Мистър Свят. Касабие не спира да се хвали с красивия си съпруг Рабих ел Зейн, който, обаче, е бил най-красив само в Ливан преди три години.

"Ако пусна запис с думите ѝ в централата на Мистър свят, ще трябва да плаща петцифрена глоба", обясни Кръстева.

Самата Венета от години държи правата за Мистър Свят България. Тя заяви, че може да направи големи проблеми на Касабие, но няма намерение да се занимава с нея. Все пак, препоръча на всички известни личности да внимават какво говорят в публичното пространство, защото това може да им донесе само негативи.

Оказва се, обаче, че Енджи не е единствената ВИП съквартирантка, която послъга останалите и зрителите. Сашка Васева заяви, че не поддържа отношения с бившия си съпруг. А това нейно признание контрастира на факта, че не веднъж е разкривала как двамата се срещат заради децата им и той плаща издръжка. Освен това, дупнишката Мадона се опита да се направи на света вода ненапита и заяви, че вече не прави секс.

А малко след това се похвали, че поддържа младежкия си вид с "добро хормонално разположение, което включва правенето на много любов". Алекс Богданска пък разкри лъжата на Цуни. При влизането в Къщата, той се представи на дългокраката Алекс сякаш двамата не се познават. Явно не е искал още от началото да стане ясно, че я е свалял най-нахално, но тя не му е вързала.

Моделът, обаче, бе искрена и сподели, че Цветелин я е бройкал по дискотеките и ѝ е пращал мръснишки съобщения и цветя, пише седмичник. Писателката и сценаристка Ваня Щерева пък втрещи всички, като реши да не скрие, че е притежател и на порносайт!

Оказва се, че преди години е имала страница в интернет с нейното име. Спряла е, обаче, да плаща за поддръжката ѝ. А след това явно някой находчив китаец е купил адреса и днес предлага задоволяване на извратени фантазии онлайн.

Във всеки сезон на ВИП брадър звездите се опитват да прикрият неприятните моменти от биографията си. Но Големият брат не обича да има скрито-покрито. Затова в миналия сезон подложи съквартирантите на детектор на лъжата. А сега им е приготвил не по-малка изненада, която да изкара кирливите им ризи в национален ефир!

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !