"Мис Вселена България" отмъкна гаджето на Гери Дончева

16.05.2014 13:15 | Видян 7522 пъти

Венета Кръстева и бизнесмена Костас Костакос се завърнаха от романтичен воаяж в Турция. Въпреки, че упорито отричаше пред медиите да се е разделила с дългогодишния си приятел, Гери Дончева ще се наложи да признае и пред себе си този факт. Повече от ясно е, че вече няма нищо общо с гръцкия бизнесмен Костас Костакос. Той не крие нова връзка в публичното пространство и то не с коя да е манекенка, а носителката на титлата "Мис Вселена България 2013" Венета Кръстева.

Lifestyle.bg научи от сигурни източници, че гъркът я придружавал по време на професионалните й ангажименти в турския курорт Бодрум. Там тези дни миската се яви на два международни конкурса - "Miss 7 Continents 2014" и "Photomodel Of The World 2014". Костас е бил до нея през цялото време. Извън работните й ангажименти заедно ходели на плаж и обикаляли лъскави ресторанти и заведения. Късно снощи двамата са се прибрали в България, разкри още източника ни. Публикуваме и снимки от романтичния им воаяж, които доказват връзката на Венета и Костас.

По всичко личи, че на Костас вече не му пука за дългогодишната връзка с моделът Гери Дончева, нашумяла покрай реклама на сиренето "Булка". Двамата се представяха в светския бранш като семейство, но така и не стигнаха до по-сериозна крачка като дете или брак. Преди седмица Дончева се появи на парти с младо лъвче. В последствие обаче стана ясно, че с момчето, което се казва Марио, са само приятели. Той и партнираше в популярната тв реклама и между тях има само приятелство и нищо повече. Гери Дончева може да вдигне тост за новата на бившия си.

Снимка: lifestyle.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !