Сашка Васева вкарва Големия брат в джаза

08.09.2017 14:42 | Видян 1798 пъти

Сашка Васева вкарва Големия брат в джаза

Стрелата на Купидон ще се забие в най-съкровените кътчета от сърцето на Сашка Васева в търсене на романтичните й пориви. Бившата фолкфурия, която наскоро се отказа от ориенталските ритми заради джаза, ще кацне в любовното гнездо, което продуцентите на „ВИП брадър“ ще свият в ефира на Нова тв от 11 септември.

Докато точи баници и интриги дупнишката Мадона, чието артистично прераждане стартира не само с избора на нов жанр, но и с рожденното й име Александра Асенова, ще говори не само за катарзиса си на сцената, но и за буреносните моменти в личния си живот. Само преди четири години тя бе пред развод със съпруга си Христо, който заплашваше да й вземе децата. Сред другите участници, готови да се впуснат в комични мисии срещу залък хляб и правото на топла вода, са дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз, Даниел Петканов, по-известен като Лудият репортер и Тото от хип-хоп дуото „СкандаУ“.

През този сезон на предаването родните знаменитости няма да имат възможността да гощават звезди от ранга на Памела Андерсън и Майк Тайсън с питка и шопска скалата, но прага на Къщата в Нови хан ще прекрачи персона недотам известна в публичните среди – стратегия, която се оказа успешна, ако съдим по бившия годеник на фолк дивата Джена – Джино Бианкалана, който спечели сърцето на зрителите и голямата награда. Диетоложката Еднжи Касабие, в чийто списък с клиенти влизат имена като Силвестър Сталоун, също е продала личното си пространство в рамките на три месеца и ще има възможността да стане здравословен гладиатор в кухнята.

Още не е ясно обаче дали „Мистър Ливан 2014“ Рабих ел Зейн, с когото си казаха заветното „да“ миналия септември, ще е един от 17-те съквартаринти или русокосата красавица се вписва в графата „отчаяни съпруги“ и ще се отдаде на кратка почивка от брака край джакузито. Идилията на младото семейство се разклати след загубата на бебетата им по време на шестия месец от бременността.

Лекарска грешка довела до трагедията, в която се наложило да извадят момиченцата, за да спасят живота на Енджи. Този път продуцентите дават заявка, че основното звено в риалити формата ще е от звезди, които зрителите още не са виждали по пижама в изповедалнята. Главен повод за това е, че веднага след края на любовния сезон на предаването, ще стартира „Биг брадър ол старс“.

Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Няма коментари към тази новина !