Сашка Васева на Пирин Фолк преди срещата с Големия брат

24.08.2017 09:21 | Видян 1541 пъти

Сашка Васева на Пирин Фолк преди срещата с Големия брат

Поп-фолк певицата Сашка Васева ще запее култовия си шлагер „Не мога да те забравя, Георги“ на тазгодишния „Пирин Фолк“, преди да стегне куфарите за любовното гнездо на „ВИП брадър“. 50-годишната изпълнителка ще излезе на сцената в Летния театър на Сандански на 26 август, когато ще се проведе конкурсната вечер на 25-ото издание на фестивала.

Тогова под светлината на прожекторите ще застанат още колегите й Георги Гоцев, Боби Бакалов, Гуна Иванова и Иван Гоцев. На гала вечерта пък своите емблематични парчета ще припомнят Севдалина и Валентин Спасови, Илия Луков, Румяна Попова, Лия, Цветелина и Благица Павловска.

Две седмици след като се разпише с участие в престижния фестивал за авторска македонска песен и изпълнителско изкуство, Сашка Васева ще се пренесе в праймтайма на Нова тв за романтичния сезон на „ВИП брадър“. Очаква се тя да забърква баниции и интриги сред цял арсенал от свои колеги.

Сред останалите певци, ухажвани да прекрачат прага на декорите в Нови хан, са Маргарита Хранова, Борис Дали и Джена, чието име преди два сезона бе обвързано в тлъста интрига първо с треторазреден фитнес инструктор, а после с бившия й годеник Джино.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Няма коментари към тази новина !