Веселин Плачков два месеца за риба

16.08.2017 13:25 | Видян 1523 пъти

Веселин Плачков два месеца за риба

В края на миналата година Мариана Попова се раздели с дългогодишния си партньор и баща на дъщеря ѝ - Ханес, и заживя с актьора Веселин Плачков, станал известен с ролята си на Апостола във филма на Максим Генчев, който предизвика вълна от противоречиви коментари през 2015 г. – Дякон Левски.

Заради Мариана Веселин също се раздели със семейството си – той бе женен от 2003-а и също като Попова има дъщеря – Андрея, на 10 години. Далеч от суетата, която предполага професията му, той се дразни от вниманието към себе си.

„Не ми е интересно да говорят за мен – отсича Веселин. - Единствената полза от целия шум покрай ролята ми на Левски бе за театралните постановки, в които участвам, защото хората взеха да идват на театър да ме гледат на живо. Другото е повече суета, отколкото е нужно.“, споделя пред сп. Story Плачков.

Бил бунтар, сменил 6 училища в родния си Плевен, защото го изключвали заради отсъствия. Бягал от часовете, тъй като повечето предмети били безинтересни. В крайна сметка завършил в СОУ в Белене, където родителите му се преместили заради работата си в Атомната електроцентрала.

Родителите му искали да има стабилна професия, нищо че от малък демонстрирал артистичния си талант. Баща му го пратил в школата в Симеоново, за да стане полицай, Веселин обаче тайно кандидатствал в НАТФИЗ и като го приели, просто се обадил на майка си да ѝ съобщи.

Докато актьорствал, решил да прави и бизнес – рок бар в Плевен, пробвал и с една хижа в парк Кайлъка. Но се отказал.

„Не ставам за бизнесмен. Не умея да боравя с пари, мога да ги раздам веднага, ей така!“ – признава актьорът. Най-добре се чувствал, докато бил в охранителна фирма, в която с другите момчета обикалял с джипове в гората цяла нощ.

„Харесвам неща, които повечето хора не харесват – спокойствието, тихи заведения, малък кръг приятели, мразя шумни компании и големи стълпотворения от хора. Свикнал съм досега всяко лято по 60 дни да съм някъде за риба”, споделя още Плачков.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !