Костюм като на Хилъри Клинтън

08.08.2017 12:51 | Видян 1385 пъти

Костюм като на Хилъри Клинтън

Ако сте дизайнер на панталон, има ли по-добра подкрепа от Хилъри Клинтън? Не мислим, освен ако Хума Абдин не носи и вашите костюми, в който случай може да е вратовръзка.

Този сценарий е реален живот за Argent, 1-годишният лейбъл на Eleanor Turner (бивш дизайнер в Tory Burch и J.Crew) и Sali Christeson (чието резюме е предимно финанси и технологии).

Клинтън носеше блейзер за лавандула на марката, за да говори на събитие "Планирано родителство" през май, а Абедин носеше (и повторно носеше) най-продавания реверен костюм на марката, който изобретателно се преобръща от бледо сиво до въглен каре.

Не е стилистка, която е получила костюмите на Аргън на две от най-влиятелните жени в Америка - Търнър и Кристенсън просто прегърнаха рядка фотография.

"Случи се, че имаме изненада на конференция на жените в Калифорния, където говори Хилари Клинтън", казва Кристъсън на Vogue.

"Това беше първата ѝ главна реч след изборите и беше толкова мощна и се движеше. Изчакахме да заснемем снимка, а повечето хора просто се побъркаха и продължиха - но ние разговаряхме с нея за няколко минути и споделихме нашия продукт."

"Ние буквално отворихме нашите блейзъри и казахме:" Ние правим панталони! ", допълва Търнър със смях.

"Тя наистина се развълнува, защото това беше лична неудовлетвореност от нейните. Това е толкова главоболие, че всяка жена може да се похвали, така че нашето послание е резонирано ", продължава Кристесън. Клинтън поиска от дуото да поддържа връзка, а Абидин - който Търнър описва като "най-яката жена в политиката" - също ги измисли. "Това е сюрреалистично, но оттогава те ни подкрепят".

Други жени, които търсят Клинтън и Абедин, могат да пазаруват стилни, функционални и достъпни костюми на Арджет в своя чисто нов магазин, който бе открит във Вашингтон през този уикенд.

Това не е първото изскачане на Артур, но това е най-голямото полупространствено пространство с интериори, проектирани по поръчка - и предлага повече от преживяванията лице в лице, които са от решаващо значение за растежа на Аргент.

"Разговорите, които имаме с жените всеки ден, наистина са това, което информира нашите колекции", казва Търнър.

"Снощи, получихме имейл от жена, която срещнахме преди една година, която имаше наистина важна среща, и тя ни помоли да ни посъветва кои нови неща да получите. Това е толкова вълнуващо за нас, защото наистина искаме да станем ресурсът за жените, които купуват работни облекла. Някои от тях нямат време или ноу-хау (да съберат правилната екипировка), така че ние виждаме това като възможност да им помогнем."

Източник: Vogue

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Дамиано от Монескин се съблича за...

Дамиано - лидерът на станалата култова италианска група...

Гала на българската култура в...

Гала концертът е част от артистичната инициатива на...

Няма коментари към тази новина !