Костюм като на Хилъри Клинтън

08.08.2017 12:51 | Видян 884 пъти

Костюм като на Хилъри Клинтън

Ако сте дизайнер на панталон, има ли по-добра подкрепа от Хилъри Клинтън? Не мислим, освен ако Хума Абдин не носи и вашите костюми, в който случай може да е вратовръзка.

Този сценарий е реален живот за Argent, 1-годишният лейбъл на Eleanor Turner (бивш дизайнер в Tory Burch и J.Crew) и Sali Christeson (чието резюме е предимно финанси и технологии).

Клинтън носеше блейзер за лавандула на марката, за да говори на събитие "Планирано родителство" през май, а Абедин носеше (и повторно носеше) най-продавания реверен костюм на марката, който изобретателно се преобръща от бледо сиво до въглен каре.

Не е стилистка, която е получила костюмите на Аргън на две от най-влиятелните жени в Америка - Търнър и Кристенсън просто прегърнаха рядка фотография.

"Случи се, че имаме изненада на конференция на жените в Калифорния, където говори Хилари Клинтън", казва Кристъсън на Vogue.

"Това беше първата ѝ главна реч след изборите и беше толкова мощна и се движеше. Изчакахме да заснемем снимка, а повечето хора просто се побъркаха и продължиха - но ние разговаряхме с нея за няколко минути и споделихме нашия продукт."

"Ние буквално отворихме нашите блейзъри и казахме:" Ние правим панталони! ", допълва Търнър със смях.

"Тя наистина се развълнува, защото това беше лична неудовлетвореност от нейните. Това е толкова главоболие, че всяка жена може да се похвали, така че нашето послание е резонирано ", продължава Кристесън. Клинтън поиска от дуото да поддържа връзка, а Абидин - който Търнър описва като "най-яката жена в политиката" - също ги измисли. "Това е сюрреалистично, но оттогава те ни подкрепят".

Други жени, които търсят Клинтън и Абедин, могат да пазаруват стилни, функционални и достъпни костюми на Арджет в своя чисто нов магазин, който бе открит във Вашингтон през този уикенд.

Това не е първото изскачане на Артур, но това е най-голямото полупространствено пространство с интериори, проектирани по поръчка - и предлага повече от преживяванията лице в лице, които са от решаващо значение за растежа на Аргент.

"Разговорите, които имаме с жените всеки ден, наистина са това, което информира нашите колекции", казва Търнър.

"Снощи, получихме имейл от жена, която срещнахме преди една година, която имаше наистина важна среща, и тя ни помоли да ни посъветва кои нови неща да получите. Това е толкова вълнуващо за нас, защото наистина искаме да станем ресурсът за жените, които купуват работни облекла. Някои от тях нямат време или ноу-хау (да съберат правилната екипировка), така че ние виждаме това като възможност да им помогнем."

Източник: Vogue

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Гледаме Биляна Лазарова в риалити три...

Само три месеца, след като даде живот на първото си дете,...

Спектакълът Момо става част от театър...

От този сезон спектакълът Момо по романа на Михаел Енде и...

Няма коментари към тази новина !

*}