Изгониха Вихра Петрова от Черешката на тортата

20.06.2017 14:06 | Видян 2840 пъти

Изгониха Вихра Петрова от Черешката на тортата

Странна задкулисна игра изхвърли от Черашката на тортата бившата водеща и екс съпруга на Иван Христов - Вихра Петрова, научи ПИК. В последния момент тя била подменена от друга участничка - Мона Недева, по-известна като арогантната Мона от Революция Z.

Абсурдната ситуация изуми участниците в кулинарното предаване. След като веднъж вече заснели отделните епизоди, от продукцията се обадили персонално на всеки един с репликата, че се налага да се снимат повторно, без да бъде посочена конкретна причина.

Според столичен седмичник заръката била Вихра да не се появява в епизодите, а на нейно място била вкарана Мона. Първоначално участниците решили, че има технически проблем с видеото, но когато отишли на снимки установили, че Петрова вече не е в групата.

Единственият, който би могъл да има нещо против да се дава зелена светлина на тв изявите на Вихра, е бившият й мъж. "Тя продължава да бъде трън в нечии очи, без самата тя да се занимава и една минута с някой извън обкръжението си", коментират близки на Петрова.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Гришо качи секси французойка в...

Григор Димитров си тръгна от парти в Монте Карло, където...

Шолц увери китайски студенти, че не...

Германският канцлер Олаф Шолц увери днес китайски...

Няма коментари към тази новина !