Наталия Гуркова бременна от любовник?

15.06.2017 11:13 | Видян 2118 пъти

Наталия Гуркова бременна от любовник?

Наталия Гуркова е бременна от любовника си. Този слух се върти от няколко седмици в светските среди, а наедрялото коремче на Мис България даде още повече поводи за шушукане, пише "Галерия". Тези дни 40-годишната красавица отпразнува своя юбилей.

Впитата й лилава рокля обаче очерта съмнителни извивки, които със сигурност не са плод на прекомерно похапване или напреднала възраст.

Гуркова винаги се е грижила за външния си вид и се е старала да изглежда перфектно, дори след двете си бременности. Клюката за бременността още повече се подклажда от факта, че миската не близнала и капка алкохол по време на партито за рождения си ден.

Светски клюкари са убедени, че Наталия Гуркова е бременна от тайнствения любовник, за когото се говори вече повече от година. Припомняме, че за развода на Мис България се заговори още преди 2 години, когато моделката се върна да живее у нас, а съпругът Джордже Михалевич й остана в ЮАР.

Когато Наталия се омъжи за сърбина през 2009 г., богатството му се изчисляваше на рекордните 42 милиона. Занимаваше се с диаманти, антики и злато. В последствие обаче кризата го удари жестоко, като дори се наложи да конфискуват къщата им в ЮАР заради неплатени дългове.

Гуркова взе двете им деца и тихомълком се върна в България, а малко по-късно в светските среди се заговори, че си има любовник – милиардер. Богаташът не бил българин, но често я посещавал у нас с частния си самолет. Заговори се дори за брак. Самата Наталия категорично отрече с Джордже да са пред развод.

„Имали сме трудни моменти, да. Имали сме всякакви препятствия във връзката, но чак дотам не сме стигали – да се разделим и да не живеем заедно, защото сме се скарали. Поне засега“, сподели преди повече от половин година Гуркова. Близки до семейството обаче твърдят, че от години бракът им не върви и само по настояване на миската двамата го играели щастливо семейство.

Нещо повече. Причината Гуркова да се върне у нас не били финансовите проблеми на съпруга й, а фактът, че Джордже научил за паралелната й връзка с милиардера и я изгонил.

Източник и снимка: БЛИЦ

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Дворецът публикува нова снимка от ЧРД...

Принц Луи празнува шестия си рожден ден днес и нова...

Папи Ханс с нов хит и албум

Певецът, който в момента обира точките в Денсинг Старс,...

Няма коментари към тази новина !