Гуркова: Няма да се развеждам!

30.01.2017 17:57 | Видян 1615 пъти

Гуркова: Няма да се развеждам!

„Мис България 1998“ Наталия Гуркова категорично отрече упоритите слухове, че се развежда със съпруга си Джордже Михалевич, който се занимава с финанси и диаманти в ЮАР.

Двамата са заедно от 14 години, а са официално семейство от 2009 година. „Имали сме трудни моменти, своите хубави и недотам добри периоди. Но ако човек прояви старание, внимание и търпение и е способен да прави компромиси, се оправят нещата. Ако има любов, се преминава през всичко. Особено когато вече ги има децата. Така, че имали сме всякакви препятствия във връзката, но чак дотам не сме стигали – да се разделим и да не живеем заедно, защото сме се скарали. Поне засега. А и едва ли щях да родя второ дете, ако мислех за развод“, доверява Наталия пред списание Love style. Според нея тези слухове идват оттам, че трябва да се пише нещо скандално и драматично, а тя рядко дава интервюта и медиите си измислят, за да е интересно.

Съпругът ѝ обаче отдавна е свикнал с подобни публикации и не им обръща внимание, защото е наясно че са плод на фантазиите на някого. Наталия го определя като много романтичен мъж, който често ѝ подарява цветя без повод или ѝ пише писма.

През годините са ѝ приписвали връзки с други мъже, а последният слух е, че са я видели заедно с криминално проявения бизнесмен Демби. „Дори не го познавам и това е най-смешното. През годините са ме свързвали с какви ли не мъже, но поне с другите съм се запознавала, а този специално никога не съм го виждала. Пълно безумие!“, разкрива Гуркова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Картина за 10 000 лв. от колекцията...

Посланикът на добра воля за SOS Детски селища България...

Фестивал: Реките на София превръща...

“Фестивал: Реките на София” ще покаже, че е...

Няма коментари към тази новина !

*}