Българско парче под номер едно в най-продаваната европейска компилация

20.01.2009 13:30 | Видян 2085 пъти

Българско парче под номер едно в най-продаваната европейска компилация

Песента Let The Music Move Ya (позната у нас с българската си версия “Лесно се възбуждам”) на Deep Zone попадна под номер едно в траклиста на чисто новата компилация с хитове Tuning Hitz 2009. Колекцията е най-продаваното заглавие в Скандинавия, излиза в няколко страни от Северна Европа и е смятана за един от най-престижните и касови сборни албуми на Стария континент.

В същото време музикалните компании, които издават Let The Music Move Ya в цял свят съобщават за голям успех на сингъла в редица страни. Deep Zone дори вече получиха предложение за спонсорирано мащабно турне в Китай, както и промо обиколки в по-близките Украйна и Румъния.

У нас пък музикантите работят по новия си сингъл Addicted To You, чийто видеоклип ще направи своя дебют на 26 януари, ексклузивно в ефира на MAD TV. Песента все още не е ”подписана” в световен мащаб, а няколко водещи лейбъла вече се борят за правата й, определяйки Deep Zone като “машина за хитове”. В същото време всеки един от музикантите ще издаде и солов сингъл, като първият вече факт – парчето Chance To Love You на китаристът на проекта JuraTone и скандалната певица Lady B.      

 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Няма коментари към тази новина !