Коледен подарък от Deep Zone – пълната им дискография безплатно !

22.12.2008 14:30 | Видян 2215 пъти

Коледен подарък от Deep Zone – пълната им дискография безплатно !

Музикантите от Deep Zone са подготвили специален коледен подарък за всички свои фенове - пълна дискография на проекта за последните осем години. Парчетата, сред които са и най-големите им хитове, могат да бъдат изтеглени напълно безплатно от 23 декември до 5 Януари 2009, от и във връзка с промоцията на чисто новия им официален сайт – www.deepzoneproject.com

Освен модерната визия и мултимедия, електронната страница ще се обновява ежедневно и ще представя ексклузивни новини, свързани с един от най-успешните ни музикални проекти за 2008 г. В момента например, www.deepzoneproject.com е единственото място, от където можете да чуете и изтеглите новите солови проекти на членовете на Deep Zone.

От официалния сайт могат да бъдат изтеглени напълно безплатно и всички видеоклипове на Deep Zone, сред които и хитове като I Feel Like, “Влизам в теб”, “Всяка неделя”, “Това е хит”, “Само с теб”, My Love, “Без кофеин”, “DJ, Take Me Away”, “Лесно се възбуджам” и мн. други. Снимки за даунлоуд с голяма резолюция, богата фото галерия, LIVE видеоклипове и биография на всеки един от музикантите, са само част от специалните изненади, които можете да откриете на www.deepzoneproject.com.

В същото време пък стана ясно, че музикалният канал MTV е включил видеоклипа към песента на Deep Zone – Let The Music Move Ya в празничния си плейлист. Видеото ще дебютира в ефира на световната музикална медия в събота 27 декември от 10:00 ч. българско време в предаването World Chart Express. Повторенията ще бъдат в неделя (28 декември) от 20:00 ч. и петък (2 януари 2009) от 18:00 ч.

“С този малък жест към всички, искаме да пожелаем красива и весела Коледа и щастлива нова 2009 г., изпълнена с усмивки, безброй спиращи дъха моменти и качествена музика. Благодарим на всички, които бяха с нас и ни подкрепяха през изключително успешната 2008 г., пожелаваме си през 2009 г. да бъдем все по-добри и заедно да споделяме най-щастливите си мигове”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Няма коментари към тази новина !