Ася Капчикова заживя с гаджето

16.05.2017 10:13 | Видян 1626 пъти

Ася Капчикова заживя с гаджето

Година след като се раздели с рапъра Кристиан Талев-Криско плеймейтката Ася Капчикова е щастлива с новия мъж до себе си и двамата дори живеят заедно.

„Не е известно момчето, но е всичко, което съм търсила в един мъж. Не искам много да афиширам връзката ни, но няма да го крия”, сподели за радио Fresh красавицата, която през уикенда навърши 26 години.

С половинката си Ася се запознала на рожден ден на общ приятел.

„Стоеше в единия край, скромен такъв – не пиеше. Казах си: „Край! Това е моят мъж”, спомня си Капчикова. Двамата живеят в хармония и дори споделят една и съща зодия – Телец. „Празнувахме заедно празниците си”, призна бившата муза на Криско.

Навръх 26-ата си годишнина Капчикова празнува с близки приятели в столичен клуб. Сред акцентите на пищното парти бяха караоке подвизите на красавицата, която получи бурни овации и като падна за няколко лицеви опори.

Съвсем скоро Ася планира да пусне и собствената си линия бельо и бански, пише монитор. „Надявам се до месец, навреме за лятото, всичко да е готово. Засега обаче не искам да издавам много”, обясни още блондинката.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !