Тръмп забранил на Мелания да има деца

27.04.2017 13:10 | Видян 1955 пъти

Тръмп забранил на Мелания да има деца

Според американските медии отношенията между Мелания и Доналд Тръмп били доста обтегнати в миналото. Една от причините за това била забраната, която президентът е наложил на съпругата си – а именно да има деца.

Условието за свалянето й било, ако върне максимално бързо формата си. Мелания забременяла с първото си дете на 35-годишна възраст. Днес екс-моделът е в отлична форма, а синът им е на 11 години. Но към момента на забременяването Тръмп смятал, че възрастта на съпругата му била твърде късна и тя трудно щяла да се възстанови. Затова предприел мерки.

„Разрешил й да роди само при условие, че си върне формата бързо. Те сключиха договор за това“, съобщава близък до съпрузите източник. Добавената от източника информация е, че към онзи момент Тръмп не се интересувал изобщо от здравето на съпругата си.

Днес Барън е на 11, а Мелания изглежда потресаващо добре: видимо договорът им е още в сила. Според други зиточници обаче Доналд бил безумно влюбен в жена си и се радвал на новото попълнение в семейството му. Двамата се оженили през 2005 г, а след една година се появил и синът им. Той е 5-тото дете за Доналд и първо за Мелания.

Източник: Elle.bg
Снимка: Getty Images

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !