Мелания Тръмп: Българка ми подари вълшебни карти за йога!

22.02.2017 15:21 | Видян 2541 пъти

Мелания Тръмп: Българка ми подари вълшебни карти за йога!

Вълшебните карти за йога на Мелания Тръмп заливат от днес всички вестникарски павилиони в страната! Продават се на специална цена - само 9, 99 лв., колкото е таксата за един курс по йога.

С комплекта можете сами да режисирате заниманията си компетентно и постепенно да вървите напред в изключително полезната древна практика. Красивата кутия съдържа 40 карти с изображения на основните асани (пози) в йога и обяснения за тяхното изпълнение. Приложена е и книжка, която дава отговор на най-важните въпроси, свързани с йога, и напътствия за тренировките.

Историята на уникалните карти е забележителна. Създала ги е българката Йовита Иванова, която живее и работи в далечно Перу като специален съветник към ООН. При посещението си в Лима миналото лято първата дама на Америка Мелания Тръмп попада в компанията на Йовита и други активисти на ООН. Оказва се, че съпругата на Доналд Тръмп е луда на тема "йога" и прекарва половината от свободното си време в занимания с древните техники.

"Дължа фигурата си именно на тези упражнения", признала Мелания на българката Йовита. Именно тогава нашенката връчила на г-жа Тръмп комплекта карти и тя ги превърнала в задължителен аксесоар към багажа си.

"С Мелания се чуваме често по телефона и тя ми споделя, че е безкрайно доволна от моето творение. Препоръчва го на всяка дама, която иска да влезе във форма с йога", доверява Йовита Иванова. Йога картите вече могат да бъдат ваши, ако отскочите до най-близкия павилион за вестници. Или ги поръчате на телефон 02/9443318 или 02/8794006.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !