Дани Милев засне еротичен музикален клип на -15 градуса

14.01.2009 17:24 | Видян 6817 пъти

Дани Милев засне еротичен музикален клип на -15 градуса

На 10-ти януари музикантът Дани Милев засне клипа към най-новата си песен „Няма време”. Видеото бе реализирано в пика на газовата криза, на температура от -15 градуса. За да стане възможно да се работи в студио „Топ форм” били докарани  няколко огромни калорифера,  работещи с нафта.

Режисьорът Борис Радев /автор и на предшинет клипове на Дани/ този път е избрал да направи имиджово видео, чийто сюжет  пази все още в тайна. Целият  клип е заснет на огромен блубокс. Окончателната му  визия ще бъде изградена чрез 3D анимация  и  визуални ефекти, в които „Топ Форм” са сред най-добрите у нас!

Главната женска роля се изпълнява от Маргарита Будинова – хореографката на балета на Азис. Красавицата е известна освен от изявите си в шоуто и като екс-любимата на Графа. Във видеото към песента „Няма време” тя партнира на Дани Милев и между двамата определено прехвърчат искри. По думите на популярния музикант в клипа ще видим „високохудежествени еротични сцени”! Има и препратка към първия клип на Милев „Светлината и мрака”, където героите също опитват вкуса на нара, считан за плод на страстта. За визията на Дани и Маргарита се е погрижила дизайнерката Зорница Първанова, която отговаря за стайлинга на „Шоуто на Азис”.

В момента режисьорът Борис Радев е ангажиран с монтажа на клипа. Очаква се телевизионната му премиера да се състои в края на месец януари. Тогава е и полуфинала на „Евровизия” 2009 (24-ти януари), където Дани се състезава със същата песен „Няма време”.

Милев е решил да посвети и „ подари” новата си творба на сина си Сава, който на 24-ти януари навършва 10 години!

А за какво няма време според  Дани Милев, Дони /автор на красивия текст на песента/  и режисьора  ва видеото Борис Радев? „Няма време” за:
а) фалшиви взаимоотношения и лъжи!
б) измислено „хай лайф” поведение!
в) клиширана еротика и пошлост!

Време е за автентичен ентусиазъм и истинска страст! Страстта  и красивите емоции определено присъстват в „Няма време” и ще са водещи в подготвяния от Дани Милев дебютен албум!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Няма коментари към тази новина !