Чолата съсипан след развода с Милянкова

11.04.2017 12:03 | Видян 4405 пъти

Чолата съсипан след развода с Милянкова

Финансови и любовни проблеми тормозят обвинения за сводничество Росен Чолов-Чолата. Намръщен като буреносен облак и видимо втален, ексшефът на ръгбито препуска сам из столичните улици, видяха папараците на България Днес. "Килограмите на Чолата са се стопили както банковите му сметки", гаврят се столичните зли езици.

За никого не е тайна, че финансовото състояние на Чолата отдавна не е розово. Откакто стана редовен "клиент" на спецпрокуратурата, късметът му го изостави, жена му също. Щом Чолов се сдоби с обвинение за сводничество, разследващи от Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество веднага се заеха да дирят несъответствие между доходите му и охолния начин на живот, който демонстрираше.

Три години след като бе пратен на топло за пръв път, банковите му сметки и тузарската къща в Горна баня бяха конфискувани в полза на държавата. Открито бе изключително сериозно разминаване между официалните приходи на Чолов и разходите на 6-членното му семейство. Магистратите тогава не приеха обяснението на Чолата, че палатът е закупен с банков кредит, който той плаща съвестно всеки месец, и безжалостно изритаха Чолов на улицата, разказват запознати.
Като най-разточително перо от семейния бюджет се оказаха екзотичните почивки в чужбина, където той редовно водеше вече бившата си съпруга Ирена Милянкова и четирите им деца.

За Чолата това са вече само мили спомени. Сега ексшефът на ръгбито е разведен и самотен. Милянкова подкрепяше мъжа си в съдебната зала в началото на делата срещу него, но бързо намери утеха в лицето на друг. Преди година тя дори стана майка за пети път, след като роди дете на новия си мъж Никола Чолаков. Огромното семейство в момента обитава скромно жилище в столичния кв. "Овча купел".

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !