Адреналинката Яна: Ще работим за още две деца

14.01.2009 13:44 | Видян 29298 пъти | Гласували 18

Адреналинката Яна: Ще работим за още две деца

Беше ли планирано бебето?

През ноември си направих тест вкъщи, който се оказа положителен. Не мога да си спомня дори в какво състояние и еуфория бях. Веднага си записах час за гинеколог, който потвърди щастливата новина. Дори не можех да повярвам в началото, че е истина, защото детето не беше планирано.

А как реагира таткото?

По това време той беше в чужбина. Обадих му се по телефона, след което последва петминутно мълчание. Беше много изненадан, но и щастлив. Ние сме сгодени и появата на дете е логична крачка за нас.

С какво се занимава той?

Казва се Ивайло. В момента работи в семейния бизнес, създаден от родителите му, които са архитекти. За в бъдеще обаче иска да се занимава със специалността, която е завършил – моден дизайн. Ще се посвети на този бизнес, като първоначално ще отвори бутик. На по-късен етап ще има ателие към него, където ще създава висша дамска мода. Изработката на една колекция не е никак лесна работа и затова е необходимо повече време и средства.

Значи детето ще бъде финансово обезпечено?

И двамата работим и изкарваме пари. В България много хора се страхуват да създават деца, защото смятат, че няма да имат достатъчно средства, за да ги гледат. Аз не разсъждавам така.

Съжалявате ли, че заради бременността няма да можете да завършите последния си сезон в Господари на ефира?

Няма за какво да съжалявам. Да имам дете е много хубаво нещо, а кариерата е съвсем друго. Нашите договори с Жана са до юли 2009 година, така че и без друго не оставаше много време до края. За мен по-важното е, че сред екипа на предаването намерих страхотни хора, с които ме свързва не само професията, но и след като няма да сме всеки ден заедно ще запазим здрави връзки.

Какви са плановете Ви след раждането?

След като родя, мисля да изляза по майчинство около година. След това ще реша с какво искам да се занимавам. Може да проведем разговори със сегашните ми продуценти от Глобал вижън. Иска ми се да остана в телевизията. Не знам дали ще е отново в екип с Жана, но да работиш в медия е краста, която никога не можеш да начешеш. Но има и по-ценни неща от славата и това се разбира чак, когато попаднеш в такава среда, че да станеш известен. Няма да страдам прекалено, ако не се върна на екран вече. Освен това новото момиче на мое място е страхотен човек.

Когато разбрахте, че сте бременна, не си ли помислихте, че сте още малка?

Нито за момент. Чела съм, че е най-добре една жена да роди около 25 години. Освен това аз искам да имам поне три деца – две момчета и едно момиче и затова трябва да имам време. Аз съм против много късните бременности. Мисля, че на мен ми е време и нито за миг не съм съжалявала, че е станало сега. Щастлива съм много.

Кога очаквате да се роди бебето и планирате ли сватба след това?

Терминът ми е в началото на лятото. Със сигурност ще направим сватба, тъй като, както казах, ние я бяхме планирали. Но бебето малко измести последователността на нещата. Така че след раждането ще се възстановя и през септември ще има и сватба.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !