Бившият на Малина я тормози за пари

06.03.2017 15:02 | Видян 2073 пъти

Бившият на Малина я тормози за пари

Враждата на фолкпевицата Малина към бившия й съпруг Красимир Мечев доби нови измерения. От известно време Мечев има сръбски ресторант в столичния квартал „Дървеница“, но нещата не вървят особено добре. Мечев е треньор на децата в старозагорския тим „Берое“ и е ангажиран там през цялата седмица. Затова се наложило да повери бизнеса си на двама готвачи, които въртели далавери и за собственика оставала съвсем малка печалба. За да спре порочната практика, треньорът искал да се върне в София и да контролира нещата. Но с печалбата само от едно заведение за бързо хранене не можел да се издържа.

Решението му било да отвори още няколко обекта на различни места в столицата. За жалост нямал пари да стартира начинанието си, затова решил да потърси бившата си съпруга с молба за заем. Колкото и молби да отправял Малина не искала да го чуе. Приятелите му също отказали да помогнат. Малина и Краси бяха женени почти 20 години, но комфликтите им започнаха да се задълбочават доста отдавна. Според запознати Мечев никак не бил верен на Малина в по-младите си години.

Тогава Малина не била известна, но когато станала звезда комплексите му се засилили. Твърди се, че Красимир страдал от славата на жена си, която го засенчила. Дори и парите, които певицата изкарвала били повече от неговите. Когато синът им Симеон поотрасна, майката дори си изкара лиценз за футболен мениджър, за да се грижи за кариерата му. Въпреки това за почти 7 години Симеон Мечев игра само в тимове от втората половина на класирането в „А“ група и в такива от „Б“, пише столичен вестник.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !