Евгени Минчев пусна гилотината

05.12.2016 15:28 | Видян 3810 пъти

Евгени Минчев пусна гилотината

Предлагаме ви нова порция от коментарите на лорд Евгени Минчев за седмичната му рубрика в "Телеграф". Нашите коментари, както винаги са излишни.

Онзи ден се питах къде е Малина, а днес виждам, че тя вече е една естетическа къпина, така презряла в старанието си, че се е самопокапала по бюстието. Дали това е бюстие или друг вид текстилна преграда, липсва професорът по кич Иван Славов за да докаже, но с просто око е видно, че не съществуват колебания по определянето. Щедрият плод на попфолка развива въображение в колана, преливащ се в пола или пък панталон, от своя страна задушен в страстната заливка на завързаната около ханша  риза. Дали от страх да не оберат гардероба  или пък от хищност към визията си, госпожата предлага претоварена от текстил визия, сравнима само с кашон за дарения на дрехи в църква. Прическата- добре подготвена като за участие при Милен Цветков, тук изглежда като невъзпитан резултат от упражнение на млади стилисти в час по трудово. Мисля си, че стилист Капанов би реагирал на тази прическа с ножица и за всеки случай- с флекс.

Навън е бяло, под полата на Анелия – също. Зимата е била винаги в модното излъчване на певицата а сега е направо част от нея, с тези бели преспи, загатнати не а направо очертани отдолу. Деликатните мъже не влизат в тези подробности, така , че поемам по дългия път нагоре към роклята. Ламе, ресни, дантела и пълен асортимент от витрините на изобилието са втъкани в дреха, спокойно достигаща нивата на всяка соц абитуриентка. Роклята скъсява разстоянието до „зимните и преспи” с едно огромно деколте, предвидено сякаш за паркинг на снегорини. Точно там се развива съчетание с лента, защо точно траурна-не зная. Недоразумение има и в прическата, спокойна и гургуличеща като на солистка във Филип Кутев и плитчеста като тази наЮлия Тимошенко. Но позата, разбира се- позата...Каква е там всъщност ползата...

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сашо Кадиев и любимата му Ивелина...

Моделът Ивелина Чоева разкри подробности за...

Отварачката показа татуирано дупе,...

Фолкпевицата Мария отново изненада почитателите си. Този...

Няма коментари към тази новина !