Камелия черпи колегите със зеленьош

15.02.2017 15:53 | Видян 1756 пъти

Камелия черпи колегите със зеленьош

Камелия шашна колегите си ментори в „Гласът на България“ по bTV с храните, които консумира между снимките на предаването. Тя не вкусва и хапка от кетъринга, нито бяла захар, хляб, сол или прясно мляко. Графа, Поли Генова и Иван Лечве се удивили, когато първия път извадила от чантата си смес, наричана от самата нея „зеленьош“ - в нея има пшенична трева, оризов и грахов протеин, пчелен прашец и други съставки.

„Има вкус на водорасли и люцерна. Тази храна ти дава енергия, имаш чувството че си сит. Също така имам машина за вода с висока алкалност – 9,5, и си нося от нея. Сутрин пия след ставане половин литър, а по време на кастингите още литър и половина. Най-добра като структура е изворната вода, но не винаги успявам да си налея от Княжевската“, поясни за „Монитор“ Камелия. Тя гладува веднъж седмично около 32 часа. Вечеря в неделя и закусва чак във вторник.

„Трудно ми беше да се справя с въпросите в ума си по време на това гладуване, но го преодолях“, каза още певицата. Здравословния начин на живот си предписала сама, след четене на много литература по въпроса, и с подкрепата на любимия си Цветин, когото описва като много любопитен човек по темата. Той носи торбите със специалните й храни и черпи и колегите.

Фолк дивата успяла да зарази колегите с идеите си и тези дни Поли споделила, че е спряла въглехидратите, а Графа свалил 2 кг след диета, която сам си избрал. Често в почивките между снимките на „Гласът...“ Камелия ги черпи с желатинови бонбони с тръстикова захар. „Не се ограничавам от нищо, а се наслаждавам на храната. Не бях яла синьо сирене от 4-5 месеца и преди няколко дни похапнах. Също така ям веднъж седмично месо или риба“, добавя тя.

Споделя, че между менторите цари пълно разбирателство. „Не си мерим егото, има допълване и то ще се усети“, издава тя. Признава, че с Графа често се шегуват и тя го подкача, че гащите ще му паднат, защото ходи с торбести панталони.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !