Вижте новия мъж в леглото на Преслава

06.02.2017 09:47 | Видян 3825 пъти

Вижте новия мъж в леглото на Преслава

Фолк звездата Преслава демонстрира доста близки отношения с волейболист, което породи слухове за нов мъж в живота на певицата.

Преслава е пяла в заведения, в които победите си са празнували не един и два български отбора. Повечето играчи не пропускат да се снимат с нея, но обикновено близостта им остава до там. На друг случай се натъкнаха от хотарена. Певицата и волейболната звезда - Теди Салпаров са все по-близки. Либерото на националния отбор по волейбол и Преслава не само, че често качват общи снимки, но и се следват и коментират постоянно във всички мрежи.

И ако това не предизвика достатъчно подозрения, то друг факт, сериозно ни накара да се замислим. Теодор наскоро качи снимка с племенницата на Преслава и на няколко пъти коментира снимки с нейната сестра, по всичко личи, че двамата добре се познават. Преслава от своя страна е последвала дори близки приятели на Теди от Русия, където той в момента играе.

Какви точно са взаимоотношенията им и защо Преси е запознала синеокият волейболист със сестра си, все още не е ясно. Но определено Преслава показва вкус към високи мъже, наскоро бе свързвана и с водещия Слави Трифонов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !