Джъстин Теру напуснал церемонията „Златен глобус“ по-рано

12.01.2017 17:45 | Видян 2461 пъти

Джъстин Теру напуснал церемонията „Златен глобус“ по-рано

На последната церемония за връчването на наградите „Златен глобус“ бе забелязан и Джъстин Теру. Но не на червения килим, а на сцената, където заедно с актрисата Ана Кендрик връчваше награда на номинираните в категория „Най-добър актьор в минисериал или ТВ филм“ (победителят е Том Хидълстън за ролята си в сериала „Нощен администратор“).

Веднага след това Джъстин побързал да напъусне церемонията. Защо? Заради Дженифър Анистън, която не присъствала на церемонията. „Отивам си у дома. Чака ме любимата ми и наши приятели, имаме си пижамено парти. У нас всички заедно ще догледаме по телевизията финала на шоуто.“ Това е обяснил пред журналистите Джъстин, когато отговорил на въпроса за плановете му за вечерта. Но допълнил: „Това е първият ми път, в който съм на церемонията, но не минавам по червения килим. Тук съм само, за да връча награда.“

Едно от обясненията на медиите за действията на двойката Джъстин-Дженифър е възможността да избегнат срещата с Брад Пит, който също връчвал награда (между другото алата го посрещна с бурни овации...).

elle.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !