Всичко за любовния триъгълник на Преслава

21.12.2016 09:59 | Видян 3192 пъти

Всичко за любовния триъгълник на Преслава

 Палавата чалга звезда Преслава забърка във фатален любовен триъгълник емблематичния шоумен Слави Трифонов и младия лъв на попфолка Фики Стораро. Заплетената ситуация поразително прилича на индийски сериал и е интрига №1 в хайлайфа в последните седмици.
Мургавият изпълнител на придобилата култов статут балада „Из дис лав“ обаче е с разбито сърце, след като напращялата гласовитка безцеремонно му би шута и избра улегналия и неприлично богат тв водещ.

„За никого във фолк средите не е тайна, че двамата имат отворена връзка от доста време. Преспиват заедно по един-два пъти в месеца, когато се засекат по участия. Преслава е напълно удовлетворена от подобни отношения, но Фики се увлече и хлътна жестоко. Дори споделил с баща си Тони Стораро, че смята да му доведе Петя за булка“, разказва мастит фолк продуцент.

Докато Фики тънеше в розови мечти обаче, амбициозната брюнетка успя да се намърда в леглото не на кого да е, а на телевизионната икона Слави Трифонов. Двамата станаха неразделни в края на есента покрай обществените напъни на Учиндолеца, а Преслава заряза кариера и участия, само за да бъде ежедневно до рамото му.

За Фики Стораро ударът бил особено жесток. Макар да имали уговорка с Преслава, че няма да си държат сметка кой с кого си ляга, когато не са заедно, младокът щял да се пръсне от ревност, пише "Таблоид". „Какво намира в тоя дъртак, дето едва ходи, малкият Слави дали изобщо става още? Разправяше ми, че я пращам на седмото небе, а сега дори не ми вдига телефона“, жалвал се влюбеният Фикрет пред авери.
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !