Ели глези Миро Каризмата

19.12.2016 12:49 | Видян 1703 пъти

Ели глези Миро Каризмата

"Ели всяка сутрин ме събужда с чай, въпреки че прави най-хубавото кафе на света и най-отвратителния чай", казва Миро за жена си. Новоизпечената булка ще бъде домакинята на коледната трапеза в дома на топмузиканта, където до миналата година шеташе майка му.

"Вкъщи пее петелът. Ели ми позволява аз да бъда мъжът", хвали се Миро и нарича съпругата си "най-доброто момиче и отличен бизнесмен". Певецът композитор е събрал над 200 християнски песни за следващата си продукция, сподели самият той. От 8 години се труди и твори за албума "Месия" и през това време е разбрал, че е по-полезно уроците да се учат по трудния начин, защото така се запомнят по-бързо. Напоследък Миро и Ели, които са обиколили доста места по света, започнали да оглеждат имоти у нас - в Мелник, Боженци, стария Пловдив.

"Тук и сега нищо не е това, което изглежда. Совите не са това, което бяха. Този свят е поставен пред очите ни, за не видим истината", перефразира той сентенция от "Матрицата". Но е категоричен - материалното не е най-важното. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !