Булката на Миро пиянства

16.09.2016 11:29 | Видян 2017 пъти

Булката на Миро пиянства

Булката на Миро Каризмата се изложи по нашенски в Торонто, пише "Уикенд". Навръх 9 септември напетата ресторантьорка Ели Златанова прекали с виното по време на концерт на своя възлюбен в канадския мегаполис.
По време на партито богатата младоженка, собственик на едни от най-елитните ресторанти в Лондон, се отпуснала повече от приличното и погълнала завидно количество ферментирал гроздов сок, което я докарало до безпомощно състояние, разкриха фенове на Каризмата. За тяхна изненада обаче съпругът на пийналата булка Мирослав Костадинов въобще не се притеснил от битовизма и оставил благоверната си да се освести, преди да я зиведе от залата.
Въпреки конфуза спявката е била порядъчно забавна, напук на малобройната публика от едва около 150 нашенци, дали с охота по 35 щатски долара за билет. За концерта си в Торонто Миро е прибрал хонорар от точно 5000 долара, което не е върхът на сладоледа на фона на пачките, които прибират чалга звездите за всяко участие. Като компенсация обаче организаторите на турнето са платили самолетните билети, хотела и са поели разноските на семейство Костадинови.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Певицата Ана-Мария снима семейна...

Носията е била на баба й „Шопска сватба“ е новият...

Християна Лоизу грабна първата си...

Любимите водещи Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро...

Няма коментари към тази новина !