Митака от София ден и нощ заживя с гъркиня

15.12.2016 17:26 | Видян 1453 пъти

Митака от София ден и нощ заживя с гъркиня

Славата му на секссимвол, с която моделът Кристиан Кирилов се сдоби покрай ролята си на Митака от нашумелия сериал "София Ден и Нощ", вече е напуснала пределите на България.

Татуираният здравеняк, успял да вземе акъла и на дъщерята на Цветелина Бориславова - Веселина, е прелъстил и изоставил две от топкрасавиците на Атина - естествено, манекенки по професия.

 Типично за мъжете и най-вече за ергените е да се хвалят помежду си за своите бройки. Само, че някои мъже са по-големи клюкарки и от жените и така от уста на уста, похожденията на Митака отвън Кулата стигнаха и до ПИК. Почти цялото лято Митака изкара в южната ни съседка и из социалните мрежи му завидяха, че лапа огромни хонорари от култовия сериал.

 Причината акторът да се задържи из гръцките курорти обаче били двете местни красавици. Митака първо се запознал с блондинката Еван Георгопулу - изкусителка със сластно тяло, на което дори и гръцките богове не биха устояли, какво остава за плейбоя от Шумен...

 "Кристиян отиде в Гърция и забрави да се върне - с гъркинята обиколиха всички тамошни курорти и най-скъпите хотели на Миконос. В профилите му обаче никъде няма да видите снимки с Еван, защото по същото време му се увърташе и друга гъркиня, пак манекенка, Мария. Той много се пазеше едната да не разбере за другата", "пържат" екранния Митак запознати с гръцките му забежки.

За известно време отношенията му с Еван Георгопулу дори станали сериозни и заживели заедно - няколко пъти тя дори идвала и в България. Връзката им обаче се разсъхнала, понеже нито един от двамата не жертвал кариерата си, за да се установи за постоянно при другия, пише Уикенд.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !