Актриса от Малки сладки лъжкини с приказна сватба

14.12.2016 12:47 | Видян 2086 пъти

Актриса от Малки сладки лъжкини с приказна сватба

Троян Белисарио, позната като Спенсър от сериала “Малки сладки лъжкини” се омъжи за дългогодишния си партньор и колега Патрик Адамс.

Двамата се врекоха един на друг на разкошна приказна сватба в бохо стил. Троян и Патрик се ожениха на романтична церемония, която се състоя този уикенд на плажа в Санта Барбара, Калифорния. Булката носеше сватбена рокля от тюл, златна корона на главата и дълъг шлейф, докато младеженецът бе с официален костюм.

Сред 200-те гости, които са били поканени, са присъствали колегите на Белисарио от сериала Ашли Бенсън, Саша Питърс, Луси Хейл, Иън Хардинг, Тайлър Блекбърн, Кийгън Алън и много други. Единствено Шей Мичъл отсъстваше от “Малки сладки лъжкини”.

Цялото тържество бе издържано в изцяло провинциален стил. Гостите бяха настанени в бели шатри, а двойката дори имаше автобус с надпис “Just Married” (б.а. „Току-що женени“), който двойката бе поправила на “Почти женени”. Двойката и всички гости споделяха снимки от всеки миг от вълшебния ден на двойката в социалните мрежи с хаштаг #FortDay2016.

Младоженецът е познат на широката аудитория от сериала “Костюмари”.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !