Миро прости на Галка

25.11.2016 14:23 | Видян 2043 пъти

Миро прости на Галка

След почти 8 години студена война помежду си, емблематичната дуетна двойка "Каризма" най-накрая се помири. Певците Миро и галя решили да заровят томахавките и да възродят старото си приятелство, което ги направи суперзвезди в началото на милениума.

За кратък период по време на съвместната им дейност, Галя била на издръжка при колегата си и често му искала пари назаем. Освен това редовно се присламчвала в компанията му, за да пие на аванта и буквално се била вкопчила в пълния му джоб. Един ден Миро просто не издържал и отказал повече да й помага.

Причината за затоплянето в отношенията им вероятно е новият семеен статут на Миро. Певецът вярвал, че трябва да започне живота си на чисто и да изтрие всички разногласия от миналото си, за да му върви занапред. С половината му Ели се убеждавали, че колкото по-малко багаж носят от миналото, толкова повече щастие ще ги чака напред в бъдещето.

"Двамата вече си говореха, но Галка много се изненада на поканата за сватбата. Прати му поздравления и подарък, но не успя да присъства", разказват запознати с отношенията между бившите дуетни половинки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !