Бившата на Лудия репортер поскъпна

12.11.2016 10:32 | Видян 2047 пъти

Бившата на Лудия репортер поскъпна

Скандалният модел Александра Богданска вдигна цената си. Не на платената любов, за която бившият й приятел Даниел Петканов намекна, че върти, а на тарифата си като рекламно лице. Богданска вече преодоля публичното унижение, на което Лудия репортер я подложи, и е по-активна от всякога. Алекс отново обикаля по нощните заведения из София, а през деня е ангажирана с професионални ангажименти на модел. 

Лицето на Богданска вече грее на огромни билбордове на мобилен оператор из страната, а реклами с нея обикалят и по света. Благоевградската палавница се показа като лице на козметичната компания "Нивеа" в Германия, а преди това се похвали, че и японците се радват на красотата й. Така след кратък застой в кариерата покрай скандала с Лудия репортер и общественото възмущение около изневерите й Богданска отново е пълна с ангажименти и заработва добре като модел, без да има нужда да си ляга с богати чичковци. Напоследък тя често може да бъде засечена с Любен Дилов-син и Емил Кошлуков, които са й първи приятели и яростно я бранят от медийни атаки, пише "България днес".

Наскоро Александра се появи ухилена до уши на премиерата на новата книга на Дилов "Лятото с тъжните курви". Тя позира гордо с изданието, а нейни "приятели" в социалните мрежи бързо направиха аналог между Богданска и заглавието на книгата. Краят на лятото наистина бе тъжно за Александра, след като бе заклеймена едва ли не като най-голямата развратница в държавата.



автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

Сините в Hell's Kitchen загубиха...

Славейко, един от най-опитните готвачи в отбора на...

Няма коментари към тази новина !