Вижте кой е тайственият богаташ на Богданска

12.10.2016 10:25 | Видян 2128 пъти

Вижте кой е тайственият богаташ на Богданска

Ултрамилионер топли леглото на моделката и Мис Национален отбор по баскетбол Александра Богданска, след като тя заряза Лудия репортер. Тайнственият мъж от снимката с пръста, която красавицата пусна след скандала с Даниел Петканов, е милионер от Монако на име Макс. Това разказаха приближени до красавицата, която седмици наред бе разпъвана на кръст от псевдопуританите, тъй като се влюбила в по-красив и богат мъж от Даниел, пише България Днес. Александра единствено призна, че новата й половинка е заможен мъж от Монако и тя е лудо влюбена в него, но отказа да назове името му или да разкаже за бизнеса му.

Но допълни, че чувствата й няма да я откъснат от следването в УНСС и работата й в страната и тя няма намерение да емигрира въпреки новата любов.

Говори се, че Макс е брокер на мощни и луксозни яхти, израснал е на Френската ривиера и може да осигури на красивата българка стандарт на живот, в който не тя да го издържа, както се мълви, че е правила с Петканов, а той да изпълнява всяка нейна прищявка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !