Брад Пит се показа, вижте с кого

09.11.2016 17:44 | Видян 2631 пъти

Брад Пит се показа, вижте с кого

За първи път откакто гръмна новината за развода между Брад Пит и Анджелина Джоли, той се появи на публично място. За първи път виждаме и негови снимки, защото до този момент актьорът бе в дълбока нелегалност, видяха от EVA. Той се появи на закрита прожекция на новия и дългоочакван филм Moonlight, на който компанията му Plan B е изпълнителен продуцент.

И може би за да се чувства по-комфортно, дойде заедно с Джулия Робъртс, която не участва във филма. Тя бе неотлъчно до него и дори позираха прегърнати. В компанията на хубавата жена с лъчезарната усмивка, Брад Пит също не се стърпя и възнагради фотографите с усмивка.

Междувременно стана ясно, че не са верни последните информации за споразумение между Пит и Джоли относно родителските права над децата им. Това продължава да е основната ябълка на раздора помежду им, като Джоли изрично държи тя да е единствен попечител, докато Брад Пит настоява за съвместно попечителство.

Откакто Джоли подаде молба за развод, децата са при нея, като съдът й даде временни попечителски права. Брад Пит бе допуснат да се види с  тях само два пъти досега, при това в присъствието на външни хора.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !