Мелания Тръмп копие на мъжа си

04.11.2016 17:35 | Видян 4201 пъти

Мелания Тръмп копие на мъжа си

Мелания Тръмп далеч не е миловидна и скромна дама, която да е позната на всички. Съпругата на Доналд Тръмп даде да се разбере, че се интересува от политика наравно с него и умее да показва нокти и зъби, когато се наложи. Нещо повече — тя не се бои да бъде твърда, когато е необходимо и са много малко нещата, които могат да я пречупят, пише сайта razkritia.com. Ето какво разказват близки приятелки на Мелания Тръмп, от младежките й години.

„Още от малка Мелания е искаше да влезе в модната индустрия. И не се притесняваше да рискува“, разкрива нейна позната. В един от репортажите от родното й място — Севница, ВВС публикува разговор с нейни приятелки от детството и училището, а също така и разговор с фотографа, който я „открил“.

Йерца Сантей, нейна приятелка от детинство, разказала, че още когато е била на 16 години, Мелания решила да бъде дизайнер. „Имаше точна представа за това, каква точно ще стане, когато порасне и това е невероятно за едно толкова младо момиче. Така че аз знаех, че тя ще направи нещо специално“, споделила приятелката й.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !