Том Форд разказа за борбата си с алкохолизма

04.11.2016 14:56 | Видян 1071 пъти

Том Форд разказа за борбата си с алкохолизма

Том Форд откровено разказа в интервю за борбата си с алкохолната си зависимост: 55-годишният американски дизайнер и режисьор в продължение на няколко години се бори с този проблем.

„Имах ужасни проблеми с алкохола. Не трябваше да бъда до Джейк (сина на дизайнера) в този момент, в такова състояние – бих могъл да го бутна по стълбите или да го изгоря с цигара...“, споделя за преживяванията си дизайнера, който възпитава заедно с партньора си 4-годишния им син.

„Винаги силно съм искал да имам деца. Но не знаех, че бащинството е толкова сложно нещо“, продължава Том Форд, като допълва, че по време на борбата му с алкохолната му зависимост неведнъж е имал суицидни мисли.

По-рано в интервюта неведнъж Том е споделял, че злоупотребата му с алкохола преминава всякакви граници, пише ELLE. Днес дизайнерът е добре, но, когато е бил на 40 години, казва, че практически не успявал да контролира количеството на изпитото.

„Бях в депресия. Когато си в депресия, пиеш повече, а когато пиеш повече, депресията става по-дълбока. Покрай алкохола се закачат и наркотиците. И, колкото по-силно си опиянен, толкова по-трудно е да се върнеш в реалността“, разказва Том Форд.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !