Цвети Стоянова избяга от злокобния апартамент

03.11.2016 17:47 | Видян 2623 пъти

Цвети Стоянова избяга от злокобния апартамент

Гимнастичката Цветелина Стоянова, която на 14 юли се размина на косъм от смъртта, се е изнесла от апартамента на баба си в столичния квартал „Надежда”. Грацията се е преместила да живее в жилище под наем заедно с футболиста от „Локомотив” (СФ) Александър Любенов.

След опита за самоубийство, когато скочи от шестия етаж, грацията претърпя серия тежки операции в „Пирогов”, а лекарите направиха всичко възможно, за да я спасят. Близките й обаче треперели Цвети да не се върне към кошмарния ден, когато полетя и не искали нищо да й напомня за него. Затова настоявали гимнастичката да се махне от злокобния апартамент.

Цвети и Александър живеели на семейни начала от 3 години. Според запознати след трансфера му в „Локомотив” (Пд) футболистът се помолил на шефовете си да бъде върнат обратно в София, за да може да е заедно с Цвети. Двамата се бяха разделили, но след трагедията футболиста реши да застане отново до момичето си, за да й даде опора.
След като претърпя няколко животоспасяващи операции, на грацията й предстояла нова хирургическа интервенция. Тя била свързана с премахването на белезите по тялото от падането й.

Красивата спортистка искала напълно да заличи белезите, затова щяла да се подложи на нова операция. Цвети щяла да присъства на бенефиса на Златните момичета в „Арена Армеец” на 17 ноември, но за сигурността й щели се грижат няколко бодигарда. Те имали за задача да пазят пострадалата грация от интереса на журналистите, за да не се травмира допълнително, пише Уикенд.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Няма коментари към тази новина !