Ози Озбърн определи най-страшната песен на света

31.10.2016 15:06 | Видян 1624 пъти

Ози Озбърн определи най-страшната песен на света

Фронтменът на групата Black Sabbath Ози Озбърн определи коя, според него, песен е най-страшната на света, съобщи NME. Като каза Ози, най-будещата страх от всички известни нему композиции е Black Sabbath. Тя беше водеща в едноименния първи албум на бандата, който се появи на бял свят през 1970 г. „Когато започнахме да свирим това парче на първите ни концерти, все едно се срутваше покрив.

Те смятаха, че сме шибани приятели на сатаната или нещо от този род“, сподели Озбърн, пише ПИК. И добавя, че именно тогава започнали да го наричат Принца на мрака. „Като гледам, когато хората се подготвят да празнуват Хелоуин, си мисля, че при нас Хелоун беше всяка шибана вечер“, отбеляза певечът. Black Sabbath са едни от основателите на хевиметъла.

Групата беше създадена през 19968 г. През 1979 г. Ози Озбърн беше изгонен от бандата заради пиянство и зависимост от наркотици. Въпреки това той успя да направи успешна солова кариера. През 2013 г. излезе албумът „13“, който беше първият студиен запис на Black Sabbath с Ози Озбърн от 35 г.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !