Сашка Васева ще си сменя името в съда

20.10.2016 14:39 | Видян 1757 пъти

Сашка Васева ще си сменя името в съда

Сашка Васева е подала молба в съда да бъде променено името й. Легендарната фолк певица, която се превърна в емблема на чалгата от средата на 90-те, днес се срамува от това, което е била. Тя иска по съдебен път да промени името си и в паспорта й вече да пише, че се казва Александра Бакърджиева, пише "Уикенд".„Отричам се от името си, от това, което съм. Искам да бъда нов човек, да се опитам да започна отначало. Искам да бъда напълно забравена. Мисля, че имам право на това”, споделя довчерашната г-жа Васева.

Шокиращото откровение изпълнителката на култовата песен „Левовете в марки” прави в предаването „Папараци” по Би Ти Ви. Интервюто е взето преди дни от журналистката Кристина Патрашкова и ще бъде излъчено тази неделя в шоуто, което започва непосредствено след „Фермата” около 22,30 часа.

„Срамувам се от това, което бях. Вкараха ме в една нетипична за мен роля, развяваха ме като знаме на пошлостта. Днес децата ми се срамуват от мен и от песните, които някога съм пяла. Не ми го казват, но го усещам”, споделя с болка чалга иконата.

Като начало тя е променила името си. Вече се представя като Александра Бакърджиева. Взела е фамилията на съпруга си Христо Бакърджиев, бизнесмена, от когото има две деца. Той от години й повтарял, че трябва да скъса с тази музика, а днес тя разбира колко е бил прав.

„Имам вина, че не се противопоставях на глупостите, които се пишеха за мен. Лепнаха ми етикета на някаква глупава простакеса, която може само да друса кючеци в кръчмите. Аз не съм това. Не желая да съм знаменитост и да се пише каквото и да било за мен. Може би това е и едно от последните интервюта, които давам”, откровена е Александра Бакърджиева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !