Сашка в паника: Страх ме е да вляза във ВИП Брадър

08.07.2016 12:21 | Видян 1541 пъти

Сашка в паника: Страх ме е да вляза във ВИП Брадър

Сашка Васева може и да не участва във „ВИП Брадър“. Въпреки че е подписала договор с риалити шоуто, Дупнишката Мадона по всяка вероятност ще се откаже да влезе.

„Истина е, че имам разговори с продуцентите, даже и предварителен договор ми дадоха. Сумата, която са ми предложили, е много добра, нямам възражения по нея. Проблемът е другаде – тежката ми клаустрофобия. Не знам дали ще мога да издържа затворените пространства“, поясни култовата чалга певица от първите години на жанра.

Сашка изпитва панически страх от места без прозорци още от 1985 г., когато е студентка. Психолозите я диагностицирали с клаустрофобия. Сашка никога не използва асансьор, не лети и със самолет. „Мъчила съм се да се лекувам, но нищо не се получава. Изведнъж ме връхлита страшна паника, прилошава ми, имам чувството, че ще умра“, признава изпълнителката на „Левовете в марки“.

Тя обяснила коректно проблема си на продуцентите, които обещали специално за нея да измислят нови правила. Съществува вариант Сашка Васева да бъде изолирана от другите съквартиранти в друга къща с прозорци, където да спи. Не е проблем да прекарва и повечето време на двора на ВИП къщата. Певицата е обещала да помисли до края на август и да даде окончателния си отговор. При всички положения преди това тя ще разгледа Къщата.

„Не се притеснявам, че ще бъда злепоставена. Знам коя съм и трудно мога да бъда манипулирана. Не се срамувам от нищо, което съм извършила, зная си кусурите. Какви ли неща не се изписаха за мен през тези 20 години, откакто съм публична личност, така че едва ли повече може да ми навредят на имиджа. Гледам чисто и просто като на добро бизнес предложение“, откровена е Дупнишката Мадона. Сашка не уточни размера на хонорара си, но според източник на „Всеки ден“ става дума за сума от порядъка на 120 000 лева. Тя трябва да остане не по-малко от 40 дни в предаването.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !